Viralno

Onda se čudimo što su nam paketi oštećeni. Pogledajte kako dostavlja ovaj majstor

Dostava pošiljke parfema
Dostava pošiljke parfema Foto: Twitter screenshot
Sigurno ste se i vi našli u situaciji da ste nešto naručili, a pošiljka koja vam je stigla bila je oštećena. Mnogi su se zapitali zašto i kako je to uopće moguće. Je li toliko teško samo malo pripaziti na paket, pogotovo kada na njemu postoji naljepnica kako je predmet unutar lomljiv? Na Internetu postoji mali milijun kompilacija sa sigurnosnih kamera kako dostavljači samo bacaju pošiljke pred vrata i tako ih ostavljaju. Bio to PlayStation 5 koji se baca preko ograde ili maskica za mobitel, red je da se pošiljka isporuči netaknuta.

Što reći za ovog majstora koji je paket Phila Hollingswortha odučio jednostavno baciti u njegovo dvorište preko dvije ograde, umjesto da ga odnese do ulaznih vrata? Da stvar bude gora u paketu su se nalazili parfemi koje je Phill naručio. Kao potvrdu izvršene dostave, dostavljač je i uslikao paket u njegovom preletu preko dvije ograde. Impresivno.

Način na koji je uspio uslikati paket usred leta mogao bi se protumačiti kako se ovaj dostavljač ima prakse. Kolege ga zovu Steph Curry..

Phil, inače policajac Warwickshirea, kada je zaprimio sliku na mail pomislio je da se na njoj nalazi ptica. Tek nakon što je bolje pogledao shvatio je da ono što leti zrakom, nije niti ptica ni avion, već njegovi parfemi. Nakon što je došao doma svoj paket je pronašao nasred dvorišta i već je pomislio kako nema šanse da su bočice parfema preživjele let, no na njegovo zaprepaštenje sve su bile čitave.

Potom se javio dostavljačkoj tvrtki oko povrata novca vezanog za narudžbu, no oni nisu za to htjeli niti čuti jer je paket bio dostavljen na vrijeme i neoštećen. Nakon ove priče možemo se samo zapitati kad će dronovi preuzeti sve dostave. Samo da i njih ne programiraju da ovako bacaju pošiljke.