Jao…

"Ovo što se danas događa u prometu više nije normalno": Snimka iz Zagreba uznemirila vozače

Križanje Vukovarske i Heinzelove
Križanje Vukovarske i Heinzelove Foto: Prometne zgode i nezgode/Screenshot
Izveo je manevar koji se nikako nije svidio korisnicima društvenih mreža.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka nastala na raskrižju Vukovarske i Heinzelove ulice u Zagrebu na kojem je vozač u zadnji tren odlučio skrenuti iz prometne trake koja vodi ravno u lijevu traku, ignorirajući prometna pravila.

Automobilom je pretekao kolonu vozila koja su strpljivo čekala u lijevoj traci, prešao preko pješačkog prijelaza i zaustavio se na raskrižju. Manevar vozača nije se svidio korisnicima društvenih mreža, koji su komentirali: "Ovo što se danas događa u prometu više nije normalno. Gdje je policija po ulicama? Prolazak kroz crveno postao je kao dobar dan", "To je svakodnevno na tom križanju", "Nije se ovaj predomislio, nego je suviše bezobrazan".

Snimku koja je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa procijenite mislite li da je riječ o zaboravljivom ili bezobraznom vozaču.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Stare knjige i naočale na stolu i natpis Povijesni kviz znanja Koliko povijesti poznajte Povijesnim kvizom dokažite kako povijest nije prošlost! Koliko povijesnih činjenica poznajete \\folder\vezani_članak Poklon za učiteljicu Što kažete? Je li ovo najslađi poklon za učiteljicu? Ideja oduševila roditelje, učiteljicama krenule suze