Viralno

Ovo zubar očekuje kada kaže otvorite usta! Pogledajte ženu s najvećim ustima na svijetu

Samantha Ramsdell kako stoji u haljini i pokazuje na lice
Samantha Ramsdell kako stoji u haljini i pokazuje na lice Foto: TikTok screenshot
Riječ je o autorici i komičarki Samanthi Ramsdell, koja vodi i podcast, a najpoznatija je po svojim ogromnim ustima. Sadržaj na njezinim društvenim mrežama svodi se na trpanje velike količine hrane u usta, poput velike porcija McDonald’sovih krumpirića, kako bi pokazala svoj impresivno velika usta.

Ova 33-godišnjakinja, 2021., drži Guinnessov svjetski rekord u tome koliko široko može otvoriti usta, ali je na društvenim mrežama otkrila da to nije jedini rekord već je oborila još jedan.

@samramsdell5 Replying to @Kakarot ♬ original sound – Sam Ramsdell

Samantha broji više od tri milijuna pratitelja na TikTok-u, a stalno mora objašnjavati kako je to njeno lice, a ne neki od filtera. Isječci koje objavljuje na platformi to sigurno dokazuju, a dva Guinnessova rekorda odlična su dodatna oprema.

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound – Sam Ramsdell

Prva Guinnessova nagrada glasi „Najveći razmak usta (žena) iznosi 6,52 cm (2,56 inča), a postigla ga je Samantha Ramsdell (SAD) u Norwalku, Connecticut, SAD, 15. srpnja 2021.

Samanthino drugo rušenje rekorda je za „najšira usta“, a nagrada glasi “Najšira usta (žena) su 10,33 centimetra i pripadaju Samanthi Ramsdell (SAD) kako je potvrđeno u Norwalku, Connecticut, SAD 29. studenog 2022.”.

Ovakva usta zaista ne izgledaju stvarno, ali uz osobne dokumente koje Samantha ima ne mora se ni nasmijati da pokaže impresivan pothvat.