Nevjerojatno…

Pokušao naručiti iste namirnice kao prije 2 godine pa se šokirao kad je vidio današnje cijene

Iznenadilo ga poskupljenje
Iznenadilo ga poskupljenje Foto: TikTok/Screenshot
Htio je provjeriti koliko su se promijenile cijene, nije bio spreman za rezultat.

Korisnik TikToka pod nadimkom Sewerlidd objavio je video u kojem prepričava svoje iskustvo s naručivanjem namirnica koje je šokiralo gledatelje. Nakon što je primijetio da u trgovini može obnoviti narudžbu i naručiti iste namirnice koje je kupio prije dvije godine, odlučio je isprobati opciju i provjeriti koliko su se cijene promijenile.

Neugodno iznenađenje uslijedilo je kad je shvatio da potrošačka košarica od 45 proizvoda koja ga je prije koštala oko 126 dolara danas košta 414 dolara. Njegova objava izazvala je lavinu komentara gledatelja koji su doživjeli slična iskustva i zaključili da su cijene otišle u nebo.

Snimku koja je skupila više od 1,7 milijuna pregleda prenosimo u nastavku pa pogledajte zašto je objava privukla toliko pažnje.

 

@sewerlidd #greenscreen #groceries #economy #inflation ♬ original sound - Sewerlidd

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Djevojka Hailey Welch iz popularnog memea na podcastu Hawk Tuah Djevojka iza popularnog memea prvi put javno priča o slavi! Otkrila svoje mišljenje i najluđe zahtjeve koje je dobila \\folder\vezani_članak Prestrašena žena koja sjedi za stolom Život je borba Lako ih je prestrašiti pa njihovi prijatelji koriste svaku priliku kako b snimili urnebesne reakcije