Hawk Tuah

Djevojka iza popularnog memea prvi put javno priča o slavi! Otkrila svoje mišljenje i najluđe zahtjeve koje je dobila

Djevojka Hailey Welch iz popularnog memea na podcastu
Djevojka Hailey Welch iz popularnog memea na podcastu Foto: PlanBriUncut/Youtube
Otkrila je kako se snalazi, što joj je rekla obitelj i najluđu ponudu koju je dobila

Internet nam je omogućio da se informacije u sekundi mogu proširiti cijelim svijetom, a to je pošlo za rukom i Hailey Welch. Njezin je urnebesan odgovor praktički momentalno preuzeo sve društvene mreže, a vjerojatno ste vidjeli sve moguće varijacije ovog videa.

I dok su se svi smijali njezinom zvučnom odgovoru, razvila se znatiželja oko protagonistice popularnog videa. Krenula su govorkanje kako je učiteljica u školi te da je zbog toga dobila otkaz i da joj je otac propovjednik, no te su informacije ispale, kako bi Donald Trump rekao, ''Fake news!''.

Ona zapravo radi u tvornici u svom rodnom gradu Belfastu, ali onom u Tennesseeju, i spremala se započeti smjenu kada je shvatila da su njezini intimni savjeti postali viralni. Sve je otkrila u podcastu pod naslovom Plan Bri Uncut, voditeljice Brianne Lapaglia, a govori o tome kako joj se život promijenio otkako je njezin ljubavni savjet postao popularan.


Welch je otkrila kako se prepala kad je saznala kako je njezin video postao viralan, ali srećom njezina je obitelj shvatila humorističnu stranu cijele situacije.
Nakon što ju je voditeljica upitala o njihovim reakcijama na snimku, odgovorila je: "Misle da je to tako smiješno. Znaju kakva sam, jer nikad se ne zna što će izaći iz mojih usta.'' i nastavila je: "Mislim, ono što izlazi iz mojih usta je pogodak ili promašaj.
Ja samo kažem što mislim. Jednom kad kažem tako nešto, naravno, kamera mi je bila uprta u lice.".

Ipak, nije sve bilo loše, budući da je Welch unovčila svoju eksplicitnu krilaticu nakon što je lansirala liniju odjeće i kapa sa sloganom koji nitko od nas nije uspio izbiti iz glave. Sve o njezinom poslovnom pothvatu pogledajte u nastavku.
\\folder\vezani_članak Hailey Welch djevojka iza ''Hawk Tuah'' u poznatom videu Hawk Tuah Viralni meme iskoristila za zaradu! Ovako je djevojka iza ''Hawk Tuah'' unovčila svoju slavu
Naravno da je uz poruke podrške dobila i neke stvarno uznemirujuće ponude, a o svemu ju je upitala voditeljica.
Welch je objasnio da nije samo ona ta koja je dobivala poruke, jer su ih dobivali i njezini poznanici, a čovjek koji radi njezinu promotivnu odjeću dobio je i uznemirujuću ponudu.

Objasnila je kako: ''Čovjeku koji radi moje kape, prije tri dana je ponuđeno 600 dolara da pljunem u staklenku i prodam je", rekla je "To je odvratno. Jednostavno odvratno, zar ne?".
Netko je očito voljan platiti 600 dolara za pljuvačku u staklenku koju je poslala žena koja je postala viralna ili samo ne zna gdje bi s novcem.