Biste li primijetili?

“Prirodna ljepotica” objavila koliko je novaca potrošila na izgled i šokirala muškarce

Tallulah Rose
Tallulah Rose Foto: TikTok/Screenshot
Misli da muškarci ne znaju procijeniti prirodnu ljepotu, a za to ima i dokaz.

Tallulah Rose na TikToku je objavila video koji je skupio milijune pregleda jer je u njemu obavila koliko je novaca potrošila na izgled. Video je snimila nakon što je dobila kompliment od muškarca da je baš elegantna i prirodno lijepa, nakon čega je Tallulah zaključila da uopće ne razumije muškarce.

\\folder\vezani_članak Parkiranje u Splitu Što kažete? "Nemaju srama, to je propust u kućnom odgoju": Prizor iz Splita podijelio publiku \\folder\vezani_članak Nokaut K.O. Urnebesni nokauti njegov su specijalitet, pogledajte snimke kojima nasmijava gledatelje

“Svaka žena koja me vidi odmah zna da je sve umjetno”, kazala je Tallulah. “Moja vilica koštala je 10.000 dolara, usne su mi očito umjetne, kosu sam platila 2000 dolara, za trepavice plaćam 200 dolara svaka dva tjedna, ne mogu podignuti obrve i imam dovoljno šminke da začinim wok”, objasnila je Tallulah te dodala da muškarci očito ne znaju što znači prirodna ljepota.

Komentari ispod videa puni su iskustava žena čiji su partneri nasjeli na slične “prirodne ljepotice” pa su tako davali komplimente zvijezdama kao što su Jane Fonda, Anya Taylor Joy, Dolly Parton…

Izgleda li i vama njezina ljepota prirodno ili možete uočiti zahvate kojima je postigla svoj izgled, svakako provjerite u nastavku.

 

@tallulah.roseb

 

♬ original sound - Tallulah Rose

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!