Nije joj lako

Razigrani pas dobro naživcirao vlasnicu, ali publika je oduševljena urnebesnom snimkom

Zaigrani pas
Zaigrani pas Foto: TikTok/Screenshot
Snimka zaigranog psa mnogima je uljepšala dan, svakako je pogledajte u nastavku.

Društvenim mrežama kruži snimka zaigranog psa koji skače u bazen unatoč tome što ga vlasnica pokušava zaustaviti. Pas je u više navrata izašao iz bazena, ignorirao vlasnicu i ponovno skočio u bazen.

\\folder\vezani_članak Kviz popularne kulture Pokažite da znate sve što je popularno Riješite ovaj kviz znanja i pokažite da ste u koraku s popularnom kulturom \\folder\vezani_članak Čestice u piluli na pozadini od novaca Razumna cijena Najskuplja stvar na svijetu je prah koji se prodaje za 140 milijuna dolara po gramu

Na kraju ga je prekrila ručnikom u nadi da će shvatiti da više ne smije u vodu, a iako je pas isprva zastao i pokušao se riješiti ručnika, svejedno je skočio u bazen s ručnikom kad ga se nije uspio riješiti.

Pas je prestao skakati u bazen tek kad je stigao vlasnik. Njegovu naredbu poslušao je iz prve, a snimku zaigranog psa koji je nasmijao gledatelje i naživcirao vlasnicu možete pogledati u nastavku.

@bustersworld4 Our neighbors no its Spring time when they hear me yelling at Buster. #onthisday #vairalvideo #cutepets #loveanimals #doglovers #petlovers #dogoftiktok #tiktokdogs #labrador #animallovers ♬ original sound - JL - JL 🎸

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!