Viralno

Roditelji iz škole optužili majku da se oblači preizazovno, ona im uzvratila

Vanesa Medina
Vanesa Medina Facebook / Instagram
\\folder\galerija Galerija Vanesa Medina Vanesa Medina Foto: Facebook / Instagram Vanesa Medina 10(Izvor – Instagram) Vanesa Medina 10(Izvor – Instagram) Foto: Folder.hr Vanesa Medina 9(Izvor – Instagram) Vanesa Medina 9(Izvor – Instagram) Foto: Folder.hr +6 Vanesa Medina 8(Izvor – Instagram) Galerija
Problem s današnjim svijetom? Što svatko u svakom trenu ima mobitel u rukama.

Vanessa Medina je bolivijski model i odvjetnica, a ranije je osvojila i bolivijsko natjecanje za Miss Fitnessa. Roditelji čija djeca idu u istu školu kao njen sin su ju snimali bez njezinog dopuštenja te su ju prozvali za preizazovno i neprikladno odijevanje. Također su dodali kako ovo nije prvi put da Medina nosi nešto izazovno što pokazuje previše kože. Video je brzo postao viralan, ali ne zbog komentara već zbog same Medine.

Medina je dovela dijete u školu, a na sebi je imala izrazito “kratak” i uz kožu pripijen kombinezon.

Bivša Miss Fitnessa u Boliviji je iskoristila svoje društvene mreže kako bi posramila one koji ju pokušavaju posramiti zbog izbora odjevnih kombinacija.

“Želim se zahvaliti svima koji su mi poslali poruke podrške, znakove privrženosti, branili me na društvenim medijima zbog viralnog videa koji je snimila jedna majka koja me htjela poniziti, koja je pokazala prijezir prema meni i snimila mog četverogodišnjeg sina ne znajući da je to zločin. (…) Ovaj post nije o toj ženi, ovaj post je zahvala svima koji su bili uz mene.”

Ne daj se, Vanesa! Girl power.