Viralno

Ruska influencerica preko TikToka objasnila kako uključiti napuštena ratna vozila

Nastya
Nastya Foto: TikTok Screenshot
Živimo u vremenima u kojima influencerice imaju pristup napuštenim oklopnim ratnim vozilima. Na svom TikToku je objasnila kako ih voziti.

Nastya Tyman je automehaničarka. Fascinira nas činjenica da je automehaničarka influencerica u Rusiji, pogotovo ova dama kojoj je s 18 dosadilo da ju mehaničari pljačkaju. Uz nju i njezinog muža možete naučiti i kako popravljati automobile – a sve što vam treba je pristup Youtubeu i autogenerirani prijevod ako ne znate ruski. Prati ju 1.67 milijun pretplatnika, znaš da nije mala stvar.

Vice piše kako je ovaj video postao viralan na Twitteru – u opisu je stajalo kako Ukrajinka vozi ruska napuštena ratna vozila, ali je video zapravo star godinu dana. Nastya je u veljači 2021. godine opisala kako upravljati APC-om, a snimila je i novi uvod nakon što je njezin video postao viralan.

“Ako naiđeš na slobodan ili napušten oklopljeni nosač osoblja, evo life-hack kako ga uključiti.”

@nastyatyman Если вам попадётся свободный или брошенный БТР – держите лайфхак как его запускать☝🏻 #настятуман #авто #бтр #автознания ♬ оригинальный звук – Туман Настя

Nevjerojatno je svjedočiti ovom ratu s golobradim vojnicima koji imaju pametne telefone, pristup internetu i društvenim mrežama, a i influenceri se uključuju u stvaranje sadržaja.