Viralno

Saznali smo u kojem projektu je Schwarzenegger Zeus – i nismo sretni

Arnold Zeus
Arnold Zeus Foto: Twitter Screenshot
Nedavno smo natipkali kratki članak o projektu u kojem Arnold Schwarzenegger glumi Zeusa, ali tada još nismo znali o kojem je projektu riječ iako se nagađalo.

Poznato je da svi oglašivači najviše pucaju na Super Bowl vikend kada se odlučuje tko će biti prvak NFL lige, a tada su sekunde oglašivačkog prostora na televiziji vrijedne milijune.

Tako se i BMW htio isprsiti pa su za svoju reklamu odlučili angažirati Zeusa i Heru tj. Arnolda i Salmu Hayek.

U ovom jednominutnom TV spotu, Zeus i Hera idu u mirovinu, u Palm Springs, ali potrebiti ljudi im neprestano dosađuju s prohtjevima. Zeusu je dosta – sve dok mu Hera ne riješi jedan BMW Electric.

Pogledajte reklamu. Simpatična je, ali mi smo se svejedno nadali da ćemo dobiti nekakav film u kojem ćemo gledati Švarcija.

Nama, a i internet-komentatorima, nije jasno zašto su automobilu dodali zvuk automobila pogonjenog na fosilno gorivo kada je BMW Electric – električni.

No dobro, preživjet ćemo što je Arnold bio Zeus u samo jednoj minuti. Švarci i DeVito rade na nastavku Blizanaca, ovo će biti ili najbolji ili najgori projekt ikad koji ćemo strpljivo sačekati.