Viralno

Suluda misija jednog Rusa – raznijeti skupi BMW. Naravno, za klikove.

Rus ispaljuje strijelu u BMW M5
Rus ispaljuje strijelu u BMW M5 Foto: YouTube screenshot
Što sve ljudi neće napraviti da bi dobili klik više? Upravo to se pitamo svaki puta kada naletimo na ovakav ili sličan video. Vjerujemo da ste se i vi nagledali priča u kojima osobe pokušavaju na svakakve bizarne načine doći do veće popularnosti. U tu kategoriju spada i ovaj Rus koji je odlučio raznijeti potpuno novi BMW M5 vrijedan 130 tisuća dolara.

Kako stvari ipak ne bi bile prejednostavne odlučio ih je malo zakomplicirati. Nije postavio eksploziv i samo pritisnuo dugme, nije to u ruskom stilu. Ovaj Youtuber pod nazivom LITVIN odlučio je zapaliti strijelu koju je potom ispucao u auto na kojemu se nalazio eksploziv.

Ovog puta nije sve išlo baš glatko pa je stoga bilo potrebno nekoliko plamenih strijela kako bi BMW otišao u zrak, a kako je sve izgledalo kada je strijela zapalila eksploziv možete pogledati na videu ispod.

Video je trenutno prikupio nešto manje od 8 milijuna pregleda pa se nadamo kako je LITVIN vratio barem dio uloženoga u ovaj video.

LITVIN-u nije prvi puta da je napravio nešto ovako ludo, 2020. godine je zapalio svoj Mercedes-AMG GT u znak protesta protiv lokalnog Mercedesovog autoservisa. E to se zove slanje jasne poruke.