Suludo!

Sumanuti obračun u Americi: Žena izudarala autobus, a onda pregazila vozača

Obračun (Foto: Screenshot/YouTube)
Obračun (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Na ulicama Washingtona snimljen je obračun bahate vozačice i vozača autobusa.

Društvenim mrežama širi se snimka sumanutog prometnog obračuna snimljena u Washingtonu (SAD) u kojem je 20-godišnja Mariana Silver skrivila prometnu nesreću, a onda optužila i napala vozača autobusa.

Policija kaže da je Mariana za vrijeme nedopuštenog pretjecanja autobusa udarila drugi auto, a onda je za sve okrivila vozača autobusa. Nakon što joj je vozač poručio da je "luda i treba se maknuti s ceste", napala je njegovo vozilo metalnom šipkom i razbila prozor s njegove strane.

Svađa se nastavila dok vozač nije izašao iz autobusa, a sukob je eskalirao kad se nervozna vozačica zaletjela u njega svojim automobilom, srušila ga i odvezla se s mjesta nesreće. Vozačica ipak nije uspjela pobjeći policiji, djelomično i zahvaljujući snimkama koje su snimili putnici autobusa.

Svjedoci kažu da je većina putnika bila starije životne dobi te da su u nevjerici i strahu promatrali sukob. Vozačica je autom udarila vozača autobusa dok je zvao policiju i stajao ispred njezinog automobila nadajući se da će zaustaviti njezin bijeg. Snimku cijelog incidenta možete pogledati u nastavku.