Viralno

Svijet se raspada pa zaigraj Lovetris, poseban Tetris u kojem umjetna inteligencija zna što ti treba

Lovetris
Lovetris Foto: GITHUB/unrealwill
U svijetu gdje polako gubimo kontrolu, a onda dođe kakva pošast ili potres da nas podsjeti da zapravo ni nemamo nikakvu kontrolu, lijepo je za promjenu imati nešto jednostavno što nam ne otežava život, makar i na nekoliko minuta. Upoznaj se s Lovetrisom, novim Tetrisom koji ti baš sada treba.

Nekoć smo imali Hatetris, Tetris koji nam je redovito plasirao najgori blok u svakom trenutku. Sada, 11 godina kasnije, dobili smo Lovetris, altruističnu verziju koja želi upravo suprotno od Hatetrisa – dati ti točno onaj komad koji ti treba da lagano počistiš sve.

Ne znamo osobu koja bar jednom nije zaigrala Tetris u životu. Čak poznajemo i osobe koje su zakucali svoju prijenosnu Tetris konzolu u pod nakon failanja u dostizanju high-scorea. Uvijek je bio lagana igra za shvatiti i kežual zaigrati, ali teška za savladati.

Lovetris je posebno izdanje koje koristi umjetnu inteligenciju kako bi ti dalo baš onaj blok koji ti treba da počistiš liniju ili više njih. Ne znači da je ova igra superlagana – samo pokušaj složiti četiri sloja koja ćeš počistiti jednim potezom. Tek kad počistiš četiri reda odjednom, e to se zove Tetris, a uz ovu verziju koja ti pokušava pomoći na svakom koraku to postaje gotovo nemoguće.

No dobro… Treba nam malo ljubavi i odmora za mozak. Ova igra se toliko brine za tebe da čak i imaš UNDO i REDO naredbe. Baci rundu klikom OVDJE. Ako baš ne voliš svoj život – imaš i HATETRIS.