Viralno

Tiger King želi biti predsjednik SAD-a 2024. godine

tiger king
tiger king Foto: Youtube Screenshot
Legendarni Tiger King je objavio kako želi biti predsjednik — a trenutno je iza rešetaka.

Joe Exotic je legenda koju možemo okriviti za val „true crime” serijala na svim streaming servisima, čovjek koji trenutno odslužuje 21-godišnju kaznu zbog planiranja ubojstva i još ponekih optužbi. Iako je u saveznom zatvoru, ozbiljan je o pokretanju predsjedničke kampanje za 2024. godinu.

„Da, znam da se nalazim u Saveznom zatvoru i možda mislite da je ovo šala, ali nije. To je moje ustavno pravo da to radim čak i odavde.

Stoga zanemarite činjenicu da sam homoseksualac, da sam trenutno u zatvoru, da sam u prošlosti koristio droge, da sam imao više od jednog dečka istovremeno i da me Carole ne podnosi. Sve to nema veze s tim da mogu biti vaš glas. Najbolja stvar koju imate za podršku meni je to što sam se navikao boriti cijeli život samo da preživim. Bankrotirao sam, oduzeli su mi sve što sam ikada zaradio i vrijeme je da preuzmemo ovu zemlju natrag.

Ne zanima me koju boju imate kože, odakle dolazite, s kim spavate, ako ste u prošlosti koristili droge ili ste napravili grešku i završili u zatvoru ili tamo završili jer je netko lagao o vama. Vrijeme je da svi ostavimo prošlost iza sebe i guramo ovu kampanju naprijed i uplašimo te ljude jer i vi i ja želimo neke odgovore.”

Evo i jedan video snimljen prije ovog lansiranja predsjedničke kampanje.

Suludo, bojimo se da bi ovaj lik mogao napraviti više problema nego Kanye. Bar Kanye „kandidat za predsjednika” West, ne ovo sve drugo.