Viralno

Tvrde da su par iz budućnosti, dijele snimke „iz 2027. godine”

TikTok 2027
TikTok 2027 Foto: Youtube Screenshot
Naravno da je u pitanju TikTok i naravno da ih gledaju milijuni. Njihova imena su Javier i Maria, a oni tvrde da su zapeli u budućnosti. Ako ništa drugo, bar imaju jedno drugo. Maria u opisu svog profila ima „Vrijeme je iluzija. Sama na svijetu s unocosobreviviente”.

Tvrdi da je znanstvenica, specijalizirana za nuklearnu fiziku. Čak je podijelila i neke jednadžbe na TikToku, nažalost nismo stručnjaci da možemo ocijeniti je li u pitajnu nešto kompleksno ili samo zadaća s prve godine faksa.

@socmia Respuesta a @• Ali • ¿Qué queréis saber sobre mi? O sobre @Único Sobreviviente #unicosobreviviente ♬ Time – Hans Zimmer

Grad u kojem se nalaze je Valencia, ali Valencia iz budućnosti, točnije iz 2027. godine.

Zanimljivo je kako je Javier na svom profilu jedno vrijeme tvrdio kako se nalazi u 2028. godini, navodno nije pojasnio kako se stvorio u 2027. godini s Marijom.

U siječnju prošle godine je tvrdio kako je jedini preživjeli, kako već gotovo godinu dana traži druge oblike ljudskog života. Sva sreća, našao je Mariju. Dijele snimke u kojima su sami, lica im se nikad ne vide.

@socmia @Único Sobreviviente ♬ AirplaneMode – BONES

Kako su oni u mogućnosti komunicirati s 2023. godinom? Tko održava servere TikToka kako bi tako nešto uopće bilo moguće? Zašto su uopće na TikToku — nemaju li pametnijeg posla?

Netko od njihovih followera je zaželio da posjete Messijevu kuću i dogodilo se ovo.

@unicosobreviviente Respuesta a @Boudali yacine ♬ Pa’ la Selección – La T y La M

Izjednačavamo ovo s novim oblikom kreacije fiktivnog sadržaja. Nekoć su ljudi pisali fan-fiction, sada na društvenim mrežama dijele svoje vizije stvarnosti. Ako malo bolje pogledate, ništa drukčije od lovačkih priča koje svi dijelimo na društvenim mrežama.