Viralno

Ulogu u omiljenoj seriji je dobio na jedan izrazito neočekivan i poprilično uporan način

Glumio da je mrtav
Glumio da je mrtav Foto: Folder.hr
Svi znamo barem jednu priču o talentiranim mladim glumcima koji su godinama prihvaćali bilo kakve uloge samo da bi preživljavali, sve dok jednog dana nisu postali zvijezde. Mnogi od njih su živjeli na ulicama Los Angelesa ili se krpali u stanovima kod prijatelja, žrtvovali sve samo da bi se jednom našli na velikom ekranu.

Danas vam donosimo jednu priču o uspjehu čovjeka koji ipak nije prošao takve muke, ali je definitivno bio uporan. Riječ je o Joshu Nalleyu, glumcu iz Kentuckya koji je 321 dan objavljivao TikTok videa u kojima se pravio mrtav da bi dobio ulogu u svojoj omiljenoj seriji, CSI: Las Vegas. I da, pogodili ste, u popularnoj seriji Josh će glumiti mrtvaca.

Josh nije imao glumačkog iskustva od prije, ali je naučio kako se praviti mrtav. Nije tip koji voli pričati u kameru, stoga smatra da je uloga mrtvaca idealna za njegova glumačke kvalitete.

@living_dead_josh #fyp #foryoupage #csivegas ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Nije sve bilo idealno kako je Josh zamislio. Njemu je trebalo gotovo godinu dana da ga agenti primijete, a kada je napokon došao nas set platio je danak neiskustvu.

Josh je naime ostavio telefon u džepu i naravno da ga je baš u tom trenutku netko nazvao. Tako je režiser odmah morao udariti klapu i sve je krenulo ispočetka. Inače je Josh voditelj jednog uspješnog restorana te se ne planira prebaciti potpuno u glumačke vode, barem ne za sada.

Ovo može biti još jedna inspirativna priča koja govori da je sve moguće što zaželite, čak i ako je to glumljenje isključivo mrtvaca. Maestrale Joshove izvedbe možete pogledati na njegovom TikTok računu @living_dead_josh.

@living_dead_josh #whoswatching #foryoupage #csivegas #fyp ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects