Pravi šaljivdžija

Vučić nastavlja bizarnu izbornu kampanju, njegov novi potez više nije ni iznenađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vučić nastavio je svoju predizbornu kampanju na bizaran, ali ne baš iznenađujuć način.

Izbori za predsjednika Republike Srbije održavaju se 3. travnja, a Aleksandar Vučić je u nastupu na TV Pink nastavio s bizarnom predizbornom kampanjom.

Njegov politički protivnik Mlađan Đorđević nazvao ga je izdajnikom i posvađao se s voditeljicom Jovanom Joksimović u emisiji Uranak emitiranoj 15. ožujka, a voditeljica je tvrdila da nije u redu pričati o čovjeku koji nije prisutan.

''Pa nije on čivjek koji nije ovdje, on je čovjek u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo'', odgovorio je Đorđević, na što mu je voditeljica dobacila: ''Možda kod vas''. Svađa u emisiji postala je hit na društvenim mrežama, a možete je pogledati ovdje.

16. ožujka Vučić se pojavio u predizbornom spotu u kojem izlazi iz frižidera, što su neki nazvali najluđim predizbornim spotom na području Srbije.

Kampanja se nastavila u istom stilu pa se 31. ožujka Vučić pojavio u studiju TV Pinka tako što je izašao iz frižidera, popraćen glazbom i aplauzom. Spektakluk koji je ponovno postao hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.