Ups!

Zamjerio se krivoj: Uvrijedio džudašicu pa požalio kad je vidio kako je posložila zaštitara

Aigerim Abilkadirova
Aigerim Abilkadirova Foto: Instagram/Screenshot
Džudašica se jednim potezom riješila zaštitara i pokušala obračunati s gostom u televizijskoj emisiji.

Aigerim Abilkadirova je 27-godišnja džudašica i missica iz Kazahstana koja je postala hit na društvenim mrežama zbog isječka iz emisije o borilačkim sportovima u kojoj je gostovala. Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj se u emisiji posvađala s gostom jer je komentirao njezine zube na Instagramu.

\\folder\vezani_članak Osveta ljubavnice Što kažete? ''Ostavi mi muža, ku*vo!'': Supruga vandalizirala skupocjeni auto, Instagram gori: ''Ljubavnica nije kriva!'' \\folder\vezani_članak BMW Šok i nevjerica ''Napokon vozač BMW-a koji koristi žmigavac'': Video oduševio gledatelje, mnogi ne vjeruju viđenom

Njoj se komentar nije svidio pa ga je prvo pogodila plastičnom bocom vode, a onda i pojurila prema njemu, samo da bi je privremeno zaustavilo osiguranje u studiju. Aigerim se brzo riješila zaštitara i jednim potezom ga posložila na pod, no ostali članovi osigurnja ipak su uspjeli spriječiti obračun između džudašice i borca koji ju je uvrijedio na društvenim mrežama.

Snimku obračuna podijelila je i na svojem profilu na Instagramu, a potez kojim je impresionirala gledatelje i iznenadila jadnog zaštitara možete pogledati u nastavku.