Viralno

Žive najbolji život! Izašli na “jedno piće”, završili na Ibizi

Dvojac na putovanju na Ibizi
Dvojac na putovanju na Ibizi Foto: Instagram screenshot
Svi smo imali te noći u kojima se jedno piće pretvorilo u lude zabave, klubove i jako bolnu glavu sljedećeg dana, ali ova dvojica momaka odvela su stvar do tolike krajnosti da su završili na Ibizi.

Prijatelji Dan Evans i Alex Stubbs započeli su svoj spontani vikend odlaskom na pićem u petak poslijepodne u Walesu i naivnim obećanjem da će iste noći biti kući do 23:30.

Stvari su se počele otimati kontroli nakon što je netko predložio dvojici prijatelja da spontano odu u Magaluf na Mallorci na što su oni bez razmišljanja pristali. Činilo im se kao dobra ideja, zaustavili su se kući kako bi uzeli putovnice i punjače za telefon te uskočili u taksi do zračne luke Cardiff.

Na njihovu žalost, let za Mallorcu bio je u potpunosti popunjen kada su se Dan i Alex pojavili u zračnoj luci, ali ostalo je mjesta u avionu za Ibizu. Nisu imali hotel niti povratni let, ali budući da su već stigli, odvažili su se na put i otišli na Ibizu. Ondje su kupili kratke hlače i uputili se ravno u klub Ocean Beach prije nego što su pronašli noćni klub.

Nakon dva dana sunca i zabave, Dan i Alex vratili su se u zračnu luku i rezervirali jedini dostupni let, koji je išao za London. Srećom, sutradan su se vratili u Wales s dovoljno vremena da sitgnu na posao.

Snimku improviziranog odmora Dan je podijelio na TikToku, gdje je od tada skupio tisuće pregleda.

@danevanstm Flying straight to Ibiza from a night out, so fried 😂😂😂 #ibiza #fyp ♬ Finally – Kings of Tomorrow

Video će bez sumnje poslužiti i kao dobar podsjetnik na putovanje, čija će događanja nakon 36 sati tuluma vjerojatno biti pomalo maglovita. Stoga sljedeći put kada odete na jedno piće imajte u vidu da možete završiti na Ibizi i pripremite kupaće.