Smeće u hrani
Smeće u hrani Foto: YouTube/Screenshot

Jela je burger kad je naišla na zalogaj od kojeg joj se digao želudac.


Društvenim mrežama proširila se snimka djevojke koja je za vrijeme posjeta Njemačkoj u prijenosu uživo zabilježila trenutak u kojem je naišla na otpadak dok je jela sendvič u restoranu brze hrane.

Djevojka koja je prenosila svoje putovanje Njemačkom snimila je i trenutak u kojem je shvatila da je zagrizla nešto čudno te je otkrila da je riječ o zgužvanom računu. Kad je shvatila o čemu je riječ, počeo joj se dizati želudac.

Eksplozija gume Srećkovići pobjegli u zadnji tren, izgledalo je kao da je eksplodirala granata Nezgoda u trgovini Za njih se šoping pretvorio u noćnu moru pa sa svima podijelili urnebesne snimke

Djevojka se požalila zaposlenicima koji su joj odbili vjerovati, tvrdeći da nije moguće da je u burgeru pronašla smeće. Kako su odbili vjerovati njezinim pritužbama, zaključila je da će jednostavno poslati e-mail kompaniji i napustila restoran.

Gledatelji koji su mogli svojim očima vidjeti da je otpadak stvarno dospio iz burgera zaključili su da joj se netko od zaposlenika vjerojatno htio osvetiti jer se ranije požalila što su joj u burger stavili majonezu iako je naručila burger bez majoneze. Drugi su gledatelji zaključili su da se brza hrana opravdano zove smećem (engl. junk food, junk - smeće). Snimku na kojoj je djevojka naišla na smeće u hrani možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju