Poruka na automobilu
Poruka na automobilu Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Poruka ispisana na staklu automobila podigla je prašinu na društvenim mrežama zbog spominjanja nacionalnosti vozača.


Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija poruke ispisane na staklu navodno nepropisno parkiranog automobila, a u poruci piše: "Češki idiot, NE parkiraj ovdje!"

Iako pisanje poruka nepravilno parkiranim automobilima nije nikakva novost, korisnici društvenih mreža uglavnom se slažu da je nepotrebno vrijeđati vozače na nacionalnoj razini kad ima loših vozača svih nacionalnosti.

Odveza zbog parkiranja Osvetio se vozaču koji mu je parkirao pred ulazom, no ne slažu se svi s njegovim metodama Napali lopove Kakav obrat! Naoružani lopovi opljačkali trgovinu pa u zadnji tren napravili ogromnu pogrešku

"Ma da, u pravu ste, ajmo srat po Česima, od kojih pola Dalmacije živi. Pravi Hrvat domoljub uvijek ispravno parkira, pogotovo s BMW-om", napisao je sarkastično jedan korisnik, "Samo rade ono što rade i Hrvati", napisao je drugi, a u komentarima ispod slike javio se i jedan Čeh: "Moglo bi i bez te 'češki'. Ja sam Čeh i to me prilično vrijeđa. Posvuda ima dobrih i loših ljudi. Mi Česi uopće ne zaslužujemo ovo ismijavanje. Uvijek smo bili vjerni turisti na Jadranu, pa i za vrijeme Domovinskog rata. A inače ne morate pisati i govoriti engleski za nas Čehe. Vrlo dobro razumijemo vaš jezik. Svi smo mi Slaveni."

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju