Koja transformacija...

Djevojke dokazale da kilaža nije najvažnija, postoji nešto mnogo bitnije

Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 19
Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 19 thechive.com
\\folder\galerija Galerija Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 19 Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 19 Foto: thechive.com Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 20 Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 20 Foto: thechive.com Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 18 Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 18 Foto: thechive.com +16 Kilaža nije bitna (Foto: thechive.com) - 17 Galerija
Djevojke iz galerije počele su zdravo živjeti i nisu izgubile kilograme, ali su svejedno doživjele nevjerojatnu transformaciju.

Kada je riječ o mršavljenju i dijetama, ljudi obično žele izgubiti višak kilograma, no djevojke iz galerije dokazale su da postoji i mnogo bolji put. One su na društvenim mrežama objavile usporedne fotografije na kojima nisu izgubile kilograme ili su ih čak dobile, a svejedno su doživjele potpunu transformaciju.

Naime, djevojke su odlučile dovesti se u formu i počele su vježbati, a u procesu su izgubile masno tkivo i izgradile mišićnu masu. Kako je mišićno tkivo teže od masnog, one su zadržale gotovo istu kilažu, ali struktura njihova tijela znatno se promijenila. Kako izgledaju djevojke koje su zadržale kilograme na zdrav način, svakako pogledajte u galeriji.