Izvan svake kontrole

Seksualnim skandalima se ne nazire kraj: Još je jedna zgodna profesorica uhićena jer je zavela učenika

Stephanie Peterson (FOTO: Volusia County Sheriff\'s Office)
Stephanie Peterson (FOTO: Volusia County Sheriff\'s Office)
Dječak je roditeljima povjerio što se zbiva kada su ga pritisnuli zbog sve slabijih ocjena.

Stephanie Peterson, 26-godišnja srednjoškolska profesorica iz New Smyrnije na Floridi, uhićena je u srijedu pod sumnjom da je zavela dvanaest godina mlađeg dječaka.

Peterson se tako pridružila upravo nevjerojatnom nizu kolegica diljem SAD-a, koje su pod manje ili više istim okolnostima završile iza rešeteka.

Profesorica je s učenikom osmog razreda započela vezu u studenome, međutim istina je isplivala na vidjelo nedavno kada je dječak povjerio roditeljima što je uzrok sve lošijim ocjenama u školi.

Sudbina Peterson je potom prepuštena istražiteljima, koji su otkrili da je dječaka obasipala svojim golišavim fotografijama, odnosno da je po njega dolazila u kasnim noćnim satima kako bi mogli biti nasamo.

Kako je to uopće promaknulo roditeljima, nije poznato, ali je u međuvremenu otkriveno i to da mu je kupovala marihuanu i da mu je branila da ikome spominje njihovu vezu.

Peterson je smještena u okružni zatvor Volusia iz kojeg može izaći ukoliko netko plati jamčevinu od 25 tisuća dolara. Možemo samo nagađati hoće li joj netko izaći u susret, ali slutimo da se njezin suprug, vatrogasac za kojeg se udala 2015. godine, neće gurati u prve redove. 

Ponovit ćemo, proteklih su godina slične priče svako malo punile novinske stupce, a urednici portala Ranker su otišli toliko daleko da su svojim čitateljima ponudili izbor za "Miss uhićene profesorice". 

U izbor je uvršteno preko pedeset žena koje su zatvorene zbog seksualnih odnosa s učenicima, a valja podsjetiti da im se početkom veljače pridružila još jedna atraktivna kolegica, Tayler Boncal.