Igrao previše GTA?

Kolona policijskih automobila u filmskoj potjeri za dječakom koji je oteo školski bus i izazvao tri sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestogodišnji dječak oteo je školski autobus i 45 minuta bježao od policije te pritom izazvao tri sudara.

Policija i Baton Rougea u Louusiani (SAD) imala je pune ruke posla kad je 11-godišnji dječak oteo školski autobus i velikom brzinom vozio oko 45 minuta. Dječak je pritom pokazivao srednji prst policajcima koji su ga pokušavali zaustaviti te skrivio tri prometne nesreće. Na kraju se zabio u stablo, a u potjeri, na svu sreću, nitko nije stradao.

Policija je zaprimila poziv u nedjelju u 10:45, a na teren su izašli s desetak vozila. Dječaka su uspjeli privesti tek nakon 45 minuta kad se zabio u stablo, oko 20 kilometara od mjesta na kojem je ukrao vozilo.

Jedna je od svjedokinja koja je uspjela snimiti potjeru i Joy Gardney: ''Kad se autobus približio, vidjela sam da je za volanom dječak koji se smijao. Smijuljio se i kad je projurio pored mene, ja nisam mogla vjerovati da je za volanom dijete'', kazala je zbunjena prolaznica.

Dječak je na kraju uhićen, a tereti ga se za krađu vozila, bijeg od policije, tri prometne nesreće, uništavanje imovine i ugrožavanje ljudskih života. Snimke koje su osvanule na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

 

 

 

 

 

@randalltaylor66

Never know what you’ll see on storm

♬ original sound - Randall Taylor