Ima se, može se

Ma kakvi prinčevi, saudijski šeici: Pogledajte kako ovaj pastor dolazi u crkvu na propovijed

Pastor Alph silno se voli pokazati (FOTO: YouTube/Screenshot)
Pastor Alph silno se voli pokazati (FOTO: YouTube/Screenshot)
Rekao bi netko neupućen da svjedoči dolasku Putina ili Trumpa u grad.

Luksuzni automobili, policijska pratnja, počasna straža, djevojke raspoređene na svakih dvadesetak metara. Ne bi čovjek nikada rekao da tako izgleda dolazak jednog pastora u crkvu. Međutim, u slučaju Alpha Lukaua doista je tako. Ceremonija njegova dolaska nadmašuje i posjete kakvih superbogatih šeika, ali čini se da to vjernicima nimalo ne smeta.

Otkrio je to svijetu video s YouTubea objavljen nedavno na službenome pastorovu kanalu (riječ potječe iz latinskog i znači pastir), na kojem je ujedno moguće naći popriličan broj čuda koje je izveo, ako uopće želite vjerovati u to da u njegovu glasu, stasu i dodira postoji išta božansko.

Ipak, njegova je crkva u južnoafričkome Sandtonu nedjeljom uvijek dupkom puna, a naziva se Međunarodna svećenička služba aleluja i on je njezin utemeljitelj te glavni nadglednik.

Na službenoj stranici crkve Lukau o sebi govori da je učenik Biblije i renomirani govornik, zaslužan za brojna spasenja. Priznaje, istina, pastor i da sebe smatra ikonom među poslovnjacima na tržištu, a zgodan je detalj i to da svoju suprugu Celeste naziva prvom damom.

Praise the Lord!

.