Pastor Alph silno se voli pokazati (FOTO: YouTube/Screenshot)
Pastor Alph silno se voli pokazati (FOTO: YouTube/Screenshot)

Rekao bi netko neupućen da svjedoči dolasku Putina ili Trumpa u grad.


Luksuzni automobili, policijska pratnja, počasna straža, djevojke raspoređene na svakih dvadesetak metara. Ne bi čovjek nikada rekao da tako izgleda dolazak jednog pastora u crkvu. Međutim, u slučaju Alpha Lukaua doista je tako. Ceremonija njegova dolaska nadmašuje i posjete kakvih superbogatih šeika, ali čini se da to vjernicima nimalo ne smeta.

Vezani članci Skrivanje novca Čuvanje novca nikad nije bilo jednostavnije, pogledajte gdje ga sve možete sakriti Prva pričest Za vrijeme prve pričesti nasmijala cijelu crkvu, potezom zbunila i svećenika

Otkrio je to svijetu video s YouTubea objavljen nedavno na službenome pastorovu kanalu (riječ potječe iz latinskog i znači pastir), na kojem je ujedno moguće naći popriličan broj čuda koje je izveo, ako uopće želite vjerovati u to da u njegovu glasu, stasu i dodira postoji išta božansko.

Ipak, njegova je crkva u južnoafričkome Sandtonu nedjeljom uvijek dupkom puna, a naziva se Međunarodna svećenička služba aleluja i on je njezin utemeljitelj te glavni nadglednik.

Na službenoj stranici crkve Lukau o sebi govori da je učenik Biblije i renomirani govornik, zaslužan za brojna spasenja. Priznaje, istina, pastor i da sebe smatra ikonom među poslovnjacima na tržištu, a zgodan je detalj i to da svoju suprugu Celeste naziva prvom damom.

Praise the Lord!

.
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju