Priprema hrana može biti umjetnost, no neki mladi više vole brzu hranu.


Društvenim mrežama neprestano kruže naslovi i spoznaje o milenijalcima, a proglasi o njima variraju od tvrdnji da su izgubljena generacija pa do toga da će spasiti svijet. I galerija u kojoj prenosimo obroke milenijalaca mogla bi se opisati iz dvije potpuno suprotne perspektive.

Vezani članci Cimeri iz pakla Prekasno su otkrili da žive s monstrumima, od stvari koje ostavljaju za sobom diže im se želudac Loše uređene slike ''Majstorice Photoshopa'' pohvalile se svojim projektima i oduševile publiku na posve pogrešan način

Iz jedne perspektive, čini se da su milenijalci zapostavili čarobnu vještinu kuhanja jer umjesto finih domaćih juha i slasne trpeze s mesom, prilozima, salatom i umacima u sebe trpaju što god im je pri ruci.

S druge strane, čini se da su milenijalci vrlo snalažljivi jer doslovno od svega mogu napraviti brzi obrok i ne gube sate u kuhinji na pripremu kompliciranih jela koja će ionako sutradan izbaciti iz tijela.

Koja od ovih perspektiva bolje opisuje prehrambene sklonosti milenijalaca, svakako provjerite u galeriji koja nije za one slabog želuca.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju