Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Netko je zamolio stanare da se stišaju za vrijeme seksa, no čini se da ostali stanari misle drugačije.


Čini se da neke zgrade imaju ozbiljne probleme s izolacijom pa se tako često na društvenim mrežama mogu naći objave koje prenose molbe s oglasnih ploča na kojima se stanare moli da se stišaju za vrijeme seksa.

Vezani članci Slika nije dostupna Vulgarna poruka iznenadila stanare zgrade u Srednjacima: ''Naj**em ti se mamice'' Slika nije dostupna Nekom iz Španskog smetaju njezine ''noćne strasti'' pa je dobio lekciju: ''Smeta vam kad se netko je*e, a kad muž mlati ženu i djecu..."

Još jedna takva poruka osvanula je na zgradi u Srbiji, a u njoj piše: ''Mole se stanari iz stana br. 33 da smanje ljubavnu buku tijekom dana i noći''. No čini se da ostali stanari ne dijele iste osjećaje pa su penkalom napisali svoje poruke.

Na molbi se tako mogu pročitati poruke kao što su: ''Babe ih 16-tke nitko ne je*e pa urlaju svaki dan'', ''Mole se da nastave iz sve snage'', ''Podrška za zaljubljene'' i ''Samo nastavite''. Slične poruke podrške ljudi su napisali i na društvenim mrežama, a molbu koja je na kraju imala sasvim suprotan učinak možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju