Auto s lijesom
Auto s lijesom Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca/Facebook

Prizor snimljen na prometnici iznenadio je putnike, možete li pogoditi o čemu je riječ?


Na fotografiji objavljenoj na stranici ''Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'' objavljena je fotografija na kojoj je zabilježen kombi koji prolazi kroz tunel Mala Kapela te osim nekoliko bicikala pričvršćenih na stražnji dio vozila, na krovu ima naizgled pričvršćen lijes.

Vezani članci Poziranje pored ceste Slika iz Slovenije izazvala mećavu na društvenim mrežama, slažete li se s oštrim komentarima? Mobitel i vožnja Vozila brzinom od oko 180 km/h i buljila u mobitel, prava je sreća da nije nikoga ubila

Ostale sudionike prometa ovaj je prizor zbunio, pa su fotografiju podijelili na društvenim mrežama i inspirirali raznolike komentare. U komentarima se spekulira radi li se možda o krovnom prtljažniku koji samo podsjeća na lijes ili je možda riječ o prenamijenjenom lijesu.

Neki su imali malo morbidnije zaključke, pa tako jedan komentar piše: ''Ove godine baba financira ljetovanje''. U drugim komentarima piše: ''Ili baba ili Drakula. Treće nema'', ''Najnoviji model THULE krovnog prtljažnika je izašao na tržište, dizajn potpisuje Morticia Addams'', ''Jedan krevet više'', ''Vraćaju se na glasanje'', ''Thule Afterlife, realno''. Fotografiju i ostale komentare koje je inspirirala možete pogledati u nastavku.

 

 

Tunel Mala Kapela, na putu prema moru. Ove godine i babu vode na more? 😳 #wtf

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Wednesday, 13 July 2022

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju