Sudar (Foto: Screenshot/YouTube)
Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Motociklist je pretjecao između prometnih traka, a suvozač u kolima hitne pomoći baš je tada otvorio vrata.


Vozač motora iz Kalifornije na internetu je objavio snimku prometne nesreće u kojoj je završio kada je naletio na vrata hitne pomoći koje je suvozač otvorio dok je čekao na semaforu, a baš kada je motociklist prolazio pored njih.

Vezani članci Poruka na automobilu Netko mu je pošarao automobil, no imao je što vidjeti kad je bolje pogledao Sudar Kao muha bez glave: Projurio kroz žuto svjetlo na semaforu pa gorko požalio

Motociklist je zbog udarca vratima izgubio ravnotežu i udario u auto koji mu se nalazio s druge strane i na svu sreću prošao samo s modricama. Na mjesto nesreće stigla je policija koja je prosudila da je krivac suvozač hitne koji je odlučio iskoristiti zastoj na semaforu kako bi dohvatio nešto iz vanjskog spremišta vozila.

Motociklist je baš u tom trenutku prolazio između prometnih traka, a suvozač hitne otvorio je vrata bez gledanja. Kako je u Kaliforniji zakonito voziti motociklom između prometnih traka, krivcem je proglašen suvozač hitne te je morao platiti kaznu.

Slažete li se s ovom presudom, svakako pogledajte u nastavku jer prenosimo snimku cijele prometne nezgode.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju