Autobusna stanica (Foto: Dnevnik.hr)
Autobusna stanica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Policija je molila za pomoć jer nikome nije bilo jasno kako je došlo do bizaranog prizora, a slučaj je konačno dobio kraj.


Policija iz francuskog mjesta Plouneventer na društvenim je mrežama objavila fotografiju neobičnog prizora koji je iznenadio slučajne prolaznike, ali i samu policiju. Naime, na nadstrešnici autobusne postaje usred noći se pojavio automobil, a nikome nije bilo jasno kako se to dogodilo.

Vezani članci Šarolike firzure Frizure ili instalacije? Svi pokušavaju dokučiti što im je to na glavi, imate li vi ideje? Fail Tko se se zadnji smije... Izigravali fakine, a policija ih uhvatila na licu mjesta

Policija je zato objavila sliku na društvenim mrežama u potrazi za svjedocima, a to im je pomoglo da dođu i do vlasnika automobila. Vlasnik također nije znao kako je vozilo dospjelo na nadstrešnicu pa su policajci i korisnici društvenih mreža nastavili spekulirati.

Jedna od ranih teorija bila je da je riječ o umjetničkoj instalaciji, a neki su pak mislili da je svemu kumovalo puno alkohola, koji vozaču očito nije dao samo hrabrost već i nadljudske moći. Slučaj je napokon riješen tjedan dana kasnije kad je na vijestima objavljeno da je auto postavljen na nadstrešnicu zbog financijskog obračuna između vlasnika vozila i počinitelja.

Počinitelj nije koristio nadnaravne moći niti je završio na nadstrešnici nakon lude vožnje već je vozilo tamo postavio koristeći viličar. Fotografiju koja je tjedan dana golicala maštu publike na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju