Traži ljubimca

Nudi BMW poštenom nalazniku: ''Moram naći psa, djeca ne žele pričati sa mnom dok ga ne nađem''

Bea
Bea Foto: Facebook
Očajni otac Boško Milošević izgubio je psa, a sad poduzima sve kako bi ga pronašao.

Boško Milošević iz Veternika u Srbiji na Facebooku je podijelio više objava u kojima moli javnost da mu pomogne u traženju psa koji je nestao iz njegova doma. Boško je poštenom nalazniku obećao pokloniti i automobil marke BMW, a obrazložio je i zašto:

''Psa sam kupio djeci, imam dvije kćeri i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge prije tri mjeseca i kćeri su mi psa ostavila na čuvanje pet dana i sad imam veliki problem zbog psa, djeca su ljuta na mene'', kazao je Boško za Telegraf.rs.

Objasnio je da je psa ostavio u stanu na dva, tri sata dok se družio s prijateljima, a kad se vratio psa više nije bilo, a vrata balkona bila su pritvorena. Zabrinuti Boško krenuo je u potragu za psom, no ona se proteže više od osam dana pa je već očajan.

''Ne znam što da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozim se već danima tražeći je, slabo spavam, po 2, 3 sata, non-stop idem i tražim psa jer dobivam svakakve dojave'', priča Boško.

Zbog dojava se našao i u problemima s policijom jer mu je netko rekao da postoji grupa koja krade pse, a kad se pojavio na toj adresi u ponoć, vlasnici su pozvali policiju. U očaju je poštenom nalazniku ponudio i automobil marke BMW: ''Ponudio bih i svoj život jer su djeca vezana za psa.

Pas se zove Bea, a potraga još uvijek traje. Boško se nada da će što prije pronaći psa jer kaže da su djeca jako ljuta na njega i odbijaju razgovarati s njim dok ne pronađe psa. Njegove objave na društvenim mrežama u kojima nudi automobil kao nagradu prenosimo u nastavku.