Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od taktika kojima se pedofili služe su lažni profili.


U ovo digitalno vrijeme, kada već i osnovnoškolci redom uz sebe imaju mobitele i sudjeluju na društvenim mrežama, na roditeljima je golema odgovornost da paze što im djeca rade na internetu, s kime se dopisuju i u kojim se to grupama druže, koga dodaju za prijatelje.

Vezani članci Traženje na temelju snimke Pokazao zašto društvene mreže mogu biti posebno opasne za djecu, njegova objava šokirala mnoge Trikovi Djeluju li stvarno ovi trikovi s društvenih mreža? Testirao je mnoge od njih, rezultati bi vas mogli iznenaditi

Teška je to zadaća, znamo, pogotovo jer klinci vole imati svoju privatnosti i male tajne, ali i doista obvezujuća jer predatori danas mogu do mališana lakše nego ikada prije.

Jedna od taktika kojima se pedofili služe su lažni profili, pa je utoliko prioritet objasniti djeci da NE SMIJU!!!! kontaktirati s ljudima na društvenim mrežama koje ne poznaju, ma kako im se te osobe predstavljale.

Molimo vas pogledajte u to ime sljedeći video, fenomenalno je napravljen, te ga proslijedite brojnim drugim roditeljima kako bi uvijek imali na umu što je velika prijetnja na popularnim platformama. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju