Putem interneta se može naručiti gotovo sve, no u praksi su stvari malo kompliciranije.


Naručivanje stvari putem interneta sve je popularnije, a tom je dodatno doprinijela pandemija. Ljudi sada mogu naručiti sve putem interneta, od igle do aviona, no u praksi stvari mogu biti malo kompliciranije.

Vezani članci Tata u akciji ''Moj tata je najbolji'': Odlučili sa svima podijeliti dokaze, slažete li se s njima? Slika nije dostupna Ne možeš bez dostavljača, ne možeš s njima: Pandemija je pokazala koliko ovisimo o njima, ali ima stvarno groznih

Neki od nezadovoljnih kornsnika na društvenim su mrežama podijelili pakete koji su im stigli na vrata, a koji su oštećeni zbog nepravilnog rukovanja. Neke su poštari pokušali ugurati u premale sandučiće, drugi su oštećeni za vrijeme transporta, a postoje i brojni drugi razlozi zbog kojih su im paketi na kraju dostavljeni u neupotrebljivom stanju.

Neke od fotografija takvih paketa prenosimo u galeriji pa zavirite i provjerite imate li i vi slična iskustva ili možda paketi nikad ni ne dođu do vaših vrata već uvijek dobijete zloglasni listić s kojim sami morate otići do pošte.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju