Putem interneta se može naručiti gotovo sve, no u praksi su stvari malo kompliciranije.


Naručivanje stvari putem interneta sve je popularnije, a tom je dodatno doprinijela pandemija. Ljudi sada mogu naručiti sve putem interneta, od igle do aviona, no u praksi stvari mogu biti malo kompliciranije.

Vezani članci Poruka na automobilu Netko mu je pošarao automobil, no imao je što vidjeti kad je bolje pogledao Rusko vjenčanje Oprez, sklisko! Zimska vjenčanja mogu biti idilična, ali i vrlo nezgodna

Neki od nezadovoljnih kornsnika na društvenim su mrežama podijelili pakete koji su im stigli na vrata, a koji su oštećeni zbog nepravilnog rukovanja. Neke su poštari pokušali ugurati u premale sandučiće, drugi su oštećeni za vrijeme transporta, a postoje i brojni drugi razlozi zbog kojih su im paketi na kraju dostavljeni u neupotrebljivom stanju.

Neke od fotografija takvih paketa prenosimo u galeriji pa zavirite i provjerite imate li i vi slična iskustva ili možda paketi nikad ni ne dođu do vaših vrata već uvijek dobijete zloglasni listić s kojim sami morate otići do pošte.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju