Putem interneta se može naručiti gotovo sve, no u praksi su stvari malo kompliciranije.


Naručivanje stvari putem interneta sve je popularnije, a tom je dodatno doprinijela pandemija. Ljudi sada mogu naručiti sve putem interneta, od igle do aviona, no u praksi stvari mogu biti malo kompliciranije.

Vezani članci Urušavanje zida Kuća od karata: Kad amateri grade luksuzne vile, rezultati mogu biti katastrofalni Šok na licu Na vožnji u zabavnom parku doživjela neugodnost koja se rijetko viđa, ali zauvijek pamti

Neki od nezadovoljnih kornsnika na društvenim su mrežama podijelili pakete koji su im stigli na vrata, a koji su oštećeni zbog nepravilnog rukovanja. Neke su poštari pokušali ugurati u premale sandučiće, drugi su oštećeni za vrijeme transporta, a postoje i brojni drugi razlozi zbog kojih su im paketi na kraju dostavljeni u neupotrebljivom stanju.

Neke od fotografija takvih paketa prenosimo u galeriji pa zavirite i provjerite imate li i vi slična iskustva ili možda paketi nikad ni ne dođu do vaših vrata već uvijek dobijete zloglasni listić s kojim sami morate otići do pošte.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju