Razbijeni retrovizor
Razbijeni retrovizor Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Vidjela je razbijeni retrovizor, ali još više iznenadila ju je poruka.


Vozači koji oštete tuđa vozila i pobjegnu glavom bez obzira zaslužuju poseban krug pakla, no zato postoje dobročinitelji koji povremeno isprave takve nepravde. Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija automobila s oštećenim retrovizorom i poruka koju je vlasnica automobila pronašla.

Vezani članci Auto na tračnicama Prizor iz Zagreba šokirao prolaznike, svi pokušavaju dokučiti što je vozač mislio Romobil na prometnici Za dlaku! Romobilom uletio na prometnicu, auto se jedva uspio zaustaviti na vrijeme

Na komadu papira ispisana je registarska oznaka i poruka: ''Mini Cooper vas je udario i pobjegao. Plastika od retrovizora mu je ostala na krovu.'' Vlasnica automobila tako je možda dobila korisnu informaciju, no u komentarima ispod objave ljudi su ipak skeptični.

''Tko zna je li ovo istina... možda je napisao prvi auto u prolazu'', ''Možda je ovaj koji je napisao poruku krivac, ali ga je netko vidio i onda da ne ispadne da bježi, napisao je ovu poruku i okrivio nekog drugog''. Biste li vjerovali ovoj poruci, provjerite u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju