Razbijeni retrovizor
Razbijeni retrovizor Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Vidjela je razbijeni retrovizor, ali još više iznenadila ju je poruka.


Vozači koji oštete tuđa vozila i pobjegnu glavom bez obzira zaslužuju poseban krug pakla, no zato postoje dobročinitelji koji povremeno isprave takve nepravde. Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija automobila s oštećenim retrovizorom i poruka koju je vlasnica automobila pronašla.

Vezani članci Fail ''Što to radite?'' Mislio je da su teroristi, a onda je shvatio da je riječ samo o turistima Pretjecanje kolone Jutarnje gužve u Zagrebu daju vozačima sulude ideje: ''Kaj je ovo?!''

Na komadu papira ispisana je registarska oznaka i poruka: ''Mini Cooper vas je udario i pobjegao. Plastika od retrovizora mu je ostala na krovu.'' Vlasnica automobila tako je možda dobila korisnu informaciju, no u komentarima ispod objave ljudi su ipak skeptični.

''Tko zna je li ovo istina... možda je napisao prvi auto u prolazu'', ''Možda je ovaj koji je napisao poruku krivac, ali ga je netko vidio i onda da ne ispadne da bježi, napisao je ovu poruku i okrivio nekog drugog''. Biste li vjerovali ovoj poruci, provjerite u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju