Realistične lutke za seks mogle bi postati budućnost prostitucije, no neki još nisu spremni za ovaj razvoj.

Galerija Aura Dolls (Foto: auradolls.com) - 4 Aura Dolls (Foto: auradolls.com) - 10 Aura Dolls (Foto: auradolls.com) - 9 +7 Aura Dolls (Foto: auradolls.com) - 8

Kompanija Aura Dolls bavi se izradom lutaka za seks, a 8. rujna u Torontu otvara i prvi bordel u kojem će se moći iznajmljivati njihove lutke. Cijene će varirati od 500 kuna za pola sata pa sve do oko 6000 za provod od četiri sata.

Vezani članci Slika nije dostupna Kanadske djevojke su vrsta za sebe: Potezom na smrznutom jezeru iznenadila publiku diljem svijeta Puma (Foto: Screenshot/YouTube) Puma im pokušala ući u kuću, mogli su samo promatrati i strepiti

Klijenti će moći birati iz raznolike ponude silikonskih lutaka, a bordel će biti otvoren 24 sata dnevno. Naravno, pod uvjetom da do otvaranja dođe jer lokalne vlasti pokušavaju pronaći zakonsku osnovu da onemoguće otvaranje prvog bordela s lutkama za seks u Sjevernoj Americi.

Bordel će biti smješten u trgovačkom centru u kojem se nalaze obrti poput salona za nokte, kemijske čistionice i salona za masažu. Vlasnici su na ovu ideju došli nakon posjeta Japanu, a takvi bordeli već postoje po Europi i Aziji, gdje ih mnogi osuđuju jer ''dehumanizira žene''.

No, direktorica marketinga Claire Lee tvrdi da je riječ samo o lutkama i da ne u tome vidi samo pozitivne stvari, pogotovo za muškarce koji imaju nasilne maštarije. ''Umjesto da susprežu svoje nakupljene frustracije, ovako ih moru realizirati na posve siguran način'', tvrdi Lee.

Tvrtka razmišlja i o uvođenju kolekcije muških lutaka, a kolekciju lutaka koje za sada imaju u ponudi možete pogledati u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju