Jao...

Slikala se s roditeljima pa uvidjela groznu pogrešku zbog koje je htjela propasti u zemlju

Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter)
Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) Platforma X
\\folder\galerija Galerija Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) Foto: Platforma X Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) - 4 Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) - 4 Foto: Platforma X Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) - 5 Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) - 5 Foto: Platforma X +8 Vrećica iznenađenja (Foto: Twitter) - 2 Galerija
Djevojka je predala prijateljici mobitel i prekasno shvatila da da je nešto zaboravila na mobitelu.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije djevojke koja je slavila 21. rođendan i odlučila se fotografirati s roditeljima. Prijateljici je predala mobitel i pozirala s roditeljima, a onda je vidjela nešto na svojem mobitelu zbog čega se vidno zgrozila.

Naime, na njezinom mobitelu bila je pričvršćena vrećica kokaina koju su lako mogli uočiti roditelji koji su stajali uz nju. Na svu sreću, trenutak su slikali svi na rođendanu sa svih strana pa se na slikama jasno vidi njezina reakcija kada je shvatila da je prijateljici predala mobitel s kokainom. Rođendanske slike zbog kojih je poželjela propasti u zemlju zbog srama svakako pogledajte u galeriji.