Umjetnica kombinira obične boje s onima koje svijetle u mraku i postiže nevjerojatne rezultate.

Galerija Vivien Szaniszlo (Foto: Instagram/vivienszaniszlo) - 22 Vivien Szaniszlo (Foto: Instagram/vivienszaniszlo) - 21 Vivien Szaniszlo (Foto: Instagram/vivienszaniszlo) - 20 +19 Vivien Szaniszlo (Foto: Instagram/vivienszaniszlo) - 19

 Vivien Szaniszlo je umjetnica koja je nakon desetogodišnje stanke odlučila napraviti nešto novo. U seriji slika koju predstavlja na svojem Instagramu koristi se i bojama koje svijetle u mraku pa se njihovo pravo značenje vidi tek u tami.

Vezani članci Automobil križanac "Kad hoćeš imati šmekerski auto i auto za fuš u jednome": U Zagrebu snimljen križanac koji je izazvao brojne komentare Morski pas ''O, moj bože!'' Za dlaku preživjeli bliske susrete s divljim životinjama, ove snimke teško je gledati

Vivien kaže da je oduvijek voljela šarenilo i jarke boje pa se dosjetila kako učiniti gledanje slika u mraku jednako uzbudljivim. Prizori koje stvara dobivaju dodatni kontekst i dublje značenje kada se gledaju u mraku jer zbog boja koje koristi provire detalji nevidljivi na danjem svijetlu.

Pregled njezinih djela skupili smo u galeriji pa pogledajte što se sve može postići kombiniranjem tradicionalnih boja i onih koje svijetle u mraku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju