Prometna nesreća
Prometna nesreća Foto: Prometne zgode i nezgode/Screenshot

U prometnoj nesreći u Beogradu auto je od siline udarca završio na krovu.


Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka prometne nesreće u kojoj se jedan vozač iz sporedne ulice ubacivao na glavnu cestu, no prestrojio se izravno u lijevu traku, dok je tom trakom naizgled prebrzo vozio drugi automobil.

U nesreći koja se odigrala u Beogradu oba vozača prevezena su u bolnicu, no nije bilo teže ozlijeđenih. Iako je do nesreće došlo pored postaje javnog prijevoza na kojoj je bilo više pješaka, njih je na svu sreću zaštitila ograda.

Šašave životinje Uhvatili životinje u šašavim pozama, prizori su im popravili dan Savršene figure Pozirale pred kamerama kako bi pokazale svoje figure i objavama očarale gledatelje

Na društvenim mrežama povela se rasprava o tome je li kriv vozač koji se izravno prestrojio u lijevu traku, vozač koji je naizgled prebrzo vozio tom trakom ili možda snimatelj zbog odabira pjesme koju je svirala u njegovu automobilu.

Snimku koja je izazvala polemike možete pogledati u nastavku pa provjerite tko je najveći krivac za tu prometnu nesreću, koja je samo zahvaljujući pukoj sreći završila bez ozbiljnih ozljeda.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju