U kojem smjeru kruži? (FOTO: Screenshot)
U kojem smjeru kruži? (FOTO: Screenshot)

Napišite nam u komentarima kako je vaš mozak izašao na kraj s animacijom.


Sjećate li se legendarne animacije i pitanja u kojem se smjeru oko svoje osi vrti plesačica, kruži li u smjeru kazaljke na satu ili obrnuto? Svojedobno je ta animacija izludjela milijune ljudi diljem svijeta, baš kao što to sada i ova čini zahvaljujući objavi na Redditu.

Vezani članci Optička varka Dobro pogledajte sliku: Kad otkrijete što je zapravo na fotografiji, više nema povratka Talent Njezine štikle su ubojito oružje, stvarno mora paziti što radi

Pa, ponovimo pitanje. Kruži li ova djevojka oko svoje osi s desna prema lijevo ili u suprotnom smjeru? Ako je suditi prema odgovorima u preko 800 komentara, očito je da ne možemo svi vidjeti isto.

Osobno, dok smo gledali njezino lice, u našim je očima mijenjala smjer otprilike na pola animacije, ali smo je i mogli vidjeti kako kruži u oba smjera kada bismo se usredotočili na njezinu kosu ili ramena.

"Ja je mogu vidjeti isključivo kako kruži suprotno od kazaljke na satu", napisao je jedan korisnik te društvene mreže, čiji je komentar dobio najviše (gore)glasova.

Želi reći, njegovim je očima djevojku vidjela većina, pa nam utoliko napišite u komentarima kako je vaš mozak izašao na kraj s animacijom.

Right, left, right, left.... from r/blackmagicfuckery

 

Legendarna animacija s plesačicom

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju