Smiješna strana izdaje

Urnebesne montaže: Ljudi nemilosrdno ismijavaju Trumpa nakon spoja s Putinom

Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com)
Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) boredpanda.com
\\folder\galerija Galerija Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) Foto: boredpanda.com Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) - 29 Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) - 29 Foto: boredpanda.com Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) - 28 Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) - 28 Foto: boredpanda.com +27 Ismijavanje Trumpa (Foto: boredpanda.com) - 27 Galerija
Sastanak Trumpa i Putina razočarao je Amerikance, a neke je inspirirao na genijalne fore.

 Mnogi Amerikanci ostali su šokirani i razočarani nakon sastanka američkog predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Njegove izjave protumačili su kao izdaju Amerike, a oni kreativni odmah su prionuli poslu i na društvenim mrežama počeli objavljivati karikature, fotomontaže i druge oblike ismijavanja Trumpa.

U svojim djelima nisu se suzdržavali pa je Trumpa i Putina moguće vidjeti u najrazličitijim kompromitirajućim pozama, no neki će primijetiti da je to vjerojatno ništa u odnosu na stvarne sramotne snimke kojim ga Rusi ucjenjuju.

Neke od prizora koji su osvanuli na društvenim mrežama, a nude vrlo dobar presjek američkih osjećaja nakon ''spoja'' Trumpa i Putina, pogledajte u galeriji.