Vlasnici su mislili da su ih izgubili, a oni su se samo dobro skrivali.


Neke životinjske vrste imaju prirodne mehanizme koji im omogućuju gotovo savršeno stapanje s pozadinom, no psi i mačke ne ubrajaju se među te vrste. Iako oni ne mogu mijenjati boju, neki psi i mačke uspjeli su pronaći površine koje im odgovaraju za savršeno skrivanje.

Vezani članci Opasne mačke Strahuju da ih vlastite mačke žele ubiti pa sa svima podijelili kompromitirajuće prizore Mačka Nije im bilo jasno zašto se mačka iskrada, a onda su je uhvatili na djelu

Njihova igra skrivača zadala je vlasnicima glavobolju jer su pomislili da su im ljubimci nestali, a oni su cijelo vrijeme bili u njihovoj blizini, ali gotovo nevidljivi zahvaljujući spretnom uklapanju u pozadinu.

Vlasnici su ih na kraju ipak uspjeli pronaći, a neke od ljubimaca koji bi zbog svojeg umijeća skrivanja mogli postati pravi špijuni svakako pogledajte u galeriji i pokušajte pronaći životinje na svakoj slici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju