Mix

Adidas u suradnji s brendom ulične mode donosi novu kolekciju! Pogledajte Fear of God & Adidas 86

Fear of God & Adidas kolekcoja i model tenisica 86 lo
Fear of God & Adidas kolekcoja i model tenisica 86 lo Foto: Instagram screenshot/@highsnobiety/@fearofgodathletics
U travnju Jerry Lorenzo je konačno otkrio dugo očekivanu suradnju svog brenda Fear of God Athletics s Adidasom na Hollywood Bowlu. Danas izgleda kako je sezona Fear of God Athletics x Adidas pred nama, a očekivano lansiranje kolaba očekuje se negdje tijekom jesenske sezone (tj. svakog dana), prenosi nam highsnobiety.

Dok dvojac planira ponuditi vrhunsku sportsku odjeću i dodatke, čini se da su obožavatelji najviše uzbuđeni oko obuće. Uistinu, svaki rani pogled ostavlja ljubitelje tenisica bez riječi a neupadljivi i elegantni dizajn jedne je tenisice istaknuo u mnoštvu.

View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Točnije, model Fear of God & Adidas 86 Lo, otkrivajući cipelu s debelim potplatom s glatkim sivim antilopom koji prekriva gornjište. Čini se da postoji i visoka verzija Fear of God x Adidas tenisice, koja se pojavila na pisti revije u Hollywood Bowlu.

Fear of God i njegovo predstavljanje Collection 8, koja je debitirala uz Adidas odjeću i obuću, najavljuje kako bi čekanje uskoro moglo stići kraju, a Fear of God Athletics x Adidas kolekcija vidjeti svijetlo dana.