Trebali smo ga poslušati

Čovjek koji je 2013. savjetovao ljudima da kupe samo 1 dolar Bitcoina sada uživa u bogatstvu! Trebali smo ga poslušati

Simbol kriptovalute Bitcoin i pozadina s burze
Simbol kriptovalute Bitcoin i pozadina s burze Foto: Canva
Neke savjete ipak treba poslušati

Da se razumijemo, svi mrzimo kad nam se netko naslađuje i govori kako smo trebali slušati njegov savjet, no u ovoj je situaciji ipak Davinci Jeremie bio u potpunom pravu.

Ne brinite ako niste upoznati s time tko je Davinci, on je YouTuber, programer i što je najvažnije, rani usvojitelj kriptovalute Bitcoin, zbog koje je također i iznimno bogat.

 



Kao što i sam konstantno ističe, svi bismo mogli biti na njegovom da smo ga poslušali davne 2013. kada je molio svoje YouTube pratitelje da kupe samo 1 dolar vrijednosti Bitcoina. U to je vrijeme jedan Bitcoin vrijedio 116,75 dolara. Trenutna vrijednost Bitcoina je nešto više od 68.000 dolara, što je skok od nevjerojatnih 140 posto u odnosu na ovo doba prošle godine, kada je valuta doživjela zabrinjavajući pad.

No unatoč fluktuacijama, brojke govore same za sebe, a Davinci je apsolutno u pravu kada kaže da smo svi trebali imati malo vjere.

Upućujući svoje sljedbenike da ulažu prije više od deset godina, napisao je uz video na YouTubeu: "Gledajte, za cijenu jednog listića za loto možete držati Bitcoin (BTC) 10 godina i postati milijunaš. Vrijeme je da prestanete živjeti u strahu. Ako mu vrijednost padne na nulu, gubite 1 $, koga briga!!! ".

 

"Ali ako sam u pravu, želim da mi svi zahvalite, neće me usrećiti ako mi se vratite za 10 godina i kažete 'čovječe, volio bih da sam te slušao 2011. ili 2013.'." dodao je objašnjenje u svom videu, objavivši: "Samo da znate, Bitcoin je digitalna kripto valuta i valuta globalnog novčanog sustava. Govorim o tehničkoj analizi Bitcoina, Ethereuma i kripto i kako zarađujem trgujući BTC-om. ".

"Bitcoin omogućuje ljudima slanje ili primanje novca putem interneta, bez treće strane.".

I pokazalo se da je Davinci, koji potječe iz Čilea, bio apsolutno u pravu, jer se sada može pohvaliti bogatim životom, zajedno s privatnim jahtama i avionima, raskošnim odmorima i automobilima, a sve to kroz njegovo ulaganje u Bitcoin.

Nije iznenađujuće da su neki od sljedbenika kripto gurua ostali iznervirani jer nisu poslušali njegov savjet prije toliko godina, a jedan je priznao da su bili blizu kupnje, no odustali nakon prve prepreke s plaćanjem.