Mix

Hugh Jackman, u kostimu Wolverina, poslao dirljivu poruku obožavatelju

Hugh Jackman u kostimu Wolverina
Hugh Jackman u kostimu Wolverina Foto: Screenshot/Instagram/Hugh Jackamn/X/LetsShareScoops
Obožavani glumac, Hugh Jackman, oduševio je korisnike društvene mreže, porukom koju je uputio svom obožavatelju.

Jackmana mnogi nazivaju najljubaznijim glumcem iz svijeta slavnih, a ovaj video definitivno ide u prilog toj tvrdnji.

Naime, u „kostimu“ poznatog lika Wolverina, tj. razbarušene kose i brade po kojima se prepoznaje ovaj kultni superjunak, Jackman se obratio svom fanu, s nekoliko dirljivih riječi podrške.

Iako nije potvrđeno je li Jackman u kostimu Wolverina bio jer trenutno snima iščekivani film Deadpool 3 ili je to učinio kao uslugu osobi kojoj se obraća, sigurno je da su njegove riječi dotakle mnoge.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

„Damon, dobar dan prijatelju, ovdje Hugh Jackman. Ovim putem ti se želim obratiti i reći ti da si nevjerojatan. Nadam se da se oslanjaš na svu ljubav, svu brigu i pažnju koju dobivaš od svoje obitelji, prijatelja i svih koji se brinu o tebi. Ti si inspiracija, a ja samo šaljem svu svoju ljubav i snagu i sve svoje misli, u redu. Drži se čovječe, nevjerojatan si“, rekao je glumac u videu koji je objavio na svom Instagram profilu.

Korisnici Instagrama pohvalili su glumca te se pridružili podršci nepoznatom Damonu, iako nitko nije sigurno s kojim se nedaćama ova osoba, o kojoj je Jackman pričao u videu, bori.

„Ti si najbolji Hugh! Kakva slatka gesta! Zbog toga te volimo. Siguran sam da će Damon biti dobro“, napisao je jedan korisnik.