Bitno da dugo traju

Tvrtka neobične obuće MSCHF ponovno u akciji! Pogledajte ove neobične čizme koje promovira poznati redatelj

MSCHF 2x4 čizme i gradilište
MSCHF 2x4 čizme i gradilište Foto: liljupiterr
Uvijek kreativna tvrtka MSCHF izbacuje svoju verziju popularnih čizama

MSCHF ponovno želi izazvati pomutnju u području obuće svojom najnovijom kreacijom. Ovog puta, kreativni kolektiv sa sjedištem u Brooklynu dao je svoj pogled na poznatu siluetu čizama.



Na slici je prvi pogled na novi MSCHF-ov model nazvan 2x4 Construction boot („Građevinska čizma“). Silueta je nevjerojatno slična Timberlandovoj prepoznatljivoj čizmi, ali je napravljena u tipičnom MSCHF-ovom ludom i pretjeranom stilu.

MSCHF-ova inačica čizama koristi uzorak s potplata na svom gornjištu, primjenjujući njegovu varijaciju i na jeziku, dok se potplat proširuje na područje oko prstiju i pete.

Ovo nije prvi put da MSCHF izdaje čizme. Vjerujem da se svi sjećate ludnice od velikih crvenih čizama koje su izbacili prije godinu dana. Popularne su čizme kasnije dobile i novo ruhu kroz suradnju s Crocsom i markom ulične mode Bape.



MSCHF je potvrdio da će njegove čizme 2x4 biti objavljene 19. ožujka ekskluzivno na Mschf.com po cijeni od 400 dolara. Osim toga, grupa je danas podijelila svoju vizualnu kampanju za čizmu, u kojoj se, u ulozi modela, pojavljuje legendarni redatelj Spike Lee.