Jao…

Prizor s plaže u Šibeniku šokirao prolaznike: Parkirali uz samo more pa dobili što su zaslužili

Parkiranje na plaži
Parkiranje na plaži Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Turisti parkirali uz samo more kod Šibenika, njihovo ponašanje izazvalo lavinu komentara.

Na stranci “Prometne zgode i nezgode” objavljena je fotografija prizora iz Solarisa kod Šibenika gdje su uhvaćeni automobili parkirani na samoj plaži. Uz objavljene fotografije stoji opis: “Naši gosti parkiraju kad je oseka, ali ih iznenadi plima”.

\\folder\vezani_članak Kolica u prometu Užas… Zašto Hrvati mrze djecu? Roditelji snimili šetnju s bebom pa podijelili zabrinjavajuće prizore \\folder\vezani_članak Biciklist u Zagrebu Što mu je bilo u glavi? Snimka biciklista iz Zagreba razbjesnila gledatelje: “Dobro da ja nisam vozač tramvaja, zgazio bih ga kao palačinku”

 

Automobili sa slike su djelomično u moru jer ih je očito stigla oseka, a reakcije korisnika društvenih mreža na ovakvo ponašanje turista su predvidive pa tak u komentarima pišu: “Kako je uopće moguće parkirati uz samu obalu???”, “Kad žele autom u more i eto rezultata”, “Više se ne stavljaju ručnici da se zauzme mjesto nego su sad malo i bezobrazni pa počeli ostavljati vozila”, “Bit će posla za limare”.

Fotografije koje su podigle plimu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa pogledajte što se dogodi kad turisti puste mozak na pašu.