Što mu je bilo u glavi?

Snimka biciklista iz Zagreba razbjesnila gledatelje: “Dobro da ja nisam vozač tramvaja, zgazio bih ga kao palačinku”

Biciklist u Zagrebu
Biciklist u Zagrebu Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Snimka biciklista koji vozi ispred tramvaja proširila se društvenim mrežama.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka iz Zagreba na kojoj je vozač tramvaja zabilježio biciklista koji je vozio po tračnicama i naizgled namjerno usporavao tramvaj. Biciklist je vidio da je iza njega tramvaj, no to ga nije spriječilo da nastavi polagano voziti tračnicama, povremeno vrludajući i gledajući vozača tramvaja.

\\folder\vezani_članak Pljačka taksista Nije oklijevao Prijetili da će upucati taksista pa gorko požalili, zbog reakcije je prozvan junačinom \\folder\vezani_članak Obračun u kinu Barbie klub Obračunale se nakon gledanja Barbie, povod tučnjave naljutio je mnoge ljubitelje kina

Smireni vozač nastavio je voziti iza biciklista i snimati ga, no gledatelji nisu bilo toliko strpljivi pa su u komentarima pisali: "Svaka čast vozaču tramvaja na prisebnosti. Ima čelične živce", "Dobro da ja nisam vozač tramvaja, ja bih ga zgazio kao palačinku, a da i ne trepnem", "Ma samo malo po zadnjoj gumi… dovoljno". Snimku biciklista koji je izazvao burne reakcije gledatelja možete pogledati u nastavku.