Mix

Probudio se i otkrio da na računu ima milijardu dolara. Ne želite biti na njegovom mjestu

Milijunaš preko noći
Milijunaš preko noći Foto: YouTube screenshot
Jedan Amerikanac ostvario je snove svih nas. Obogatio se preko noći. Chris Williamson otišao je spavati jedne obične noći, a kada se probudio na računu je ugledao milijardu dolara. Uložio je 20 dolara u kriptovalute prošle godine, a odjednom nije znao gdje će sa novcem, ili je barem tako mislio.

Kako većina ulagača u kriptovalute vjeruje da će im one jednoga dana donijeti ogromno bogatstvo, tako je i Williamson vjerovao da ga 20 dolara može napraviti multimilijunašem. Nije mogao vjerovati svojim očima kada se probudio i provjerio svoj račun. Cifra je bila nevjerojatna.

Nakon nekoliko provjera u kojima se zaista ispostavilo da je cifra točna, odmah je pokušao novac prebaciti na drugu platformu, ali nije mogao. Nazvao je službu za korisnike kako bi saznao o čemu se radi. Objasnili su mu kako je riječ ipak samo o glitchu, što je srušilo snove jadnog Williamsona. Glitch je konstantno povećavao cifru na računu te je ona u jednom trenutku iznosila 173 milijarde dolara, što bi da je bilo istina, Williamsona učinilo jednim od deset najbogatijih ljudi na svijetu.

Točna maksimalna cifra iznosila je 173,277,357,372,090 dolara. To je jako puno znamenki. Njegov račun bio je zamrznut, a ubrzo je i otklonjen problem sa glitchem.

Chris Williamson pokušao je pronaći smiješnu stranu ove priče, a intervju s njim možete pogledati ispod.