Ovako izgledaju 22. tenisice u kolekciji

U javnosti kruže slike novih tenisica s potpisom LeBrona Jamesa! Pogledajte kako izgledaju LBJ22

Košarkaš LeBron James i njegove najnovije tenisice
Košarkaš LeBron James i njegove najnovije tenisice Foto: nicekicks/kingjames/Instagram
Kralj uskoro u novom ruhu! Pogledajte 22. par iz kolekcije Lebrona Jamesa

 Još nas nekoliko mjeseci dijeli od LeBrona Jamesa koji će ući u svoju 22. sezonu u NBA ligi, ali čini se da su se njegove sljedeće Nike tenisice već pojavile na internetu.

Nedavne slike podijelio je Sneaker Files, a pokazuju što se očekuje da će biti Nike LeBron 22. Ova verzije Jamesove 22. tenisice s potpisom, dizajnirana je u suradnji s kultnom društvenom igrom Monopoly.



Stil poznate društvene igre napravljen je pomoću grafike na gornjištu koja je inspirirana valutom igre Monopoly, s novčanicama koje su rasipane po tenisici.
Kompletan stil naglašavaju detalji u metalik sivoj boji na sredini stopala i peti. Također se čini da postoji odvojeni dizajn potplata koji odvaja petu od prednjeg dijela stopala.

Račun koji je otkrio par govori da nosi shemu boja "Royal Pulse/Diffused Blue/Football Grey/Metallic Silver". Par je također planiran za lansiranje kasnije ove godine, ali slike tenisica su procurile i otkrile nam što možemo očekivati od novih LeBronki.

\\folder\vezani_članak Dva muškarca gledaju par tenisica Zanimljiva igra boja na ovom šarenom paru Dunkica Popularna silueta dobiva šareno izdanje idealno za proljeće! Procurile slike zanimljive suradnje

Trenutno se priča da će se Nike LeBron 22 naći u maloprodaji tijekom ove blagdanske sezone po cijeni od 180 dolara, no još ćemo pričekati koju službenu informaciju koja će to potvrditi.