Report

Da je Harry ovako izgledao Draco ga ne bi sprdao! Pogledajte mišićavog Daniela Radcliffea

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Daniela Radcliffea svi ćemo uvijek asocirati s likom Harryja Pottera iz istoimenog serijala filmova, ali cijenimo i njegove uloge nakon one čarobnjaka.

Nakon godina u ulozi mladog čarobnjak, nastavio je glumiti u filmovima poput The Woman in Black, The Lost City i Now You See Me 2, a posljednjih nekoliko godina, Radcliffe ima glavnu ulogu u humorističnoj seriji TBS-a, Miracle Workers, gdje se svake sezone pojavljuje kao drugi lik.

U najnovijoj sezoni serije glumi ratnika Sida, koji živi u postnuklearnom apokaliptičnom svijetu, a u finalu sezone skida se samo u par klasičnih bijelih gaćica. Gledatelji su očarani 34-godišnjakom, koji se nabildao za TV ulogu. Svoje je mišiće i nabildani torzo pokazao dok je vrištao prilikom borbe s robotima, otkidajući im mehaničke udove u bijesu.

Ovo nije prvi put da se Radcliffe skinuo zbog uloge, napravio je to 2007. u predstavi Equus na West Endu i na Broadwayu, ali nije bio ni približno u ovakvoj formi.

Radcliffe, u TBS-ovoj humorističkoj seriji „Miracle Workers“, glumi uz Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jona Bassa i Stevea Buscemija. U Intervju, kojeg je glumac održao za Access Hollywood, donio nam je odgovor na pitanje planira li sudjelovati u nadolazećoj seriji, o Harryju Potteru, na streaming platformi Max.

Radcliffe je rekao da sigurno nije razmatrao tu opciju. Glumac je objasnio kako „snimaju novu seriju i netko će drugi glumiti Harryja, pa mislim da će biti vrlo čudno da se ja pojavim“.